Reiseblogg fra Travellerspoint

Roger Waters: The Wall live

Honda Center, Anaheim

Det begynner å bli veldig lenge siden Espen og jeg ble enige om at å se Roger Waters The Wall live i USA ville vært kjempekult. Det er lenge siden vi fant ut at det var så kult at vi måtte gjøre det. Og nå var endelig tida inne! Vi startet dagen i Hollywood med pannekakefrokost på Ihop:

WP_000009.jpg
Trøtt og sulten, men veldig lykkelig Tink! Jeg bestiller alltid Nutella Crepe med jordbær og krem. NAM!
WP_000011.jpg
Espen har lagt sin elsk på French Toast; Loff med pannekakerøre på!

Etter frokost kjørte vi avgårde til Anaheim;
WP_000019.jpgWP_000013.jpg
Kjørte litt til...
WP_000014.jpgWP_000017.jpg
Og enda litt lenger...
WP_000018.jpgWP_000012.jpg

Til vi kom oss til...
WP_000024.jpgWP_000023.jpg

Det er utrolige avstander i LA og omegn, så de dagene vi flytter oss fra et sted til et annet sted så bruker vi fort halve dagen på å gjøre nettopp det. Men vi kom frem til Anaheim i god tid til å finne et hotell, for vi glemte selvfølgelig å reservere på forhånd. Typisk oss! Men vi fikk sjekket inn på vårt etterhvert faste sted; Comfort Hotell, som vi også har bodd på de gangene vi har vært i LA.

Før konserten spiste vi mat på Cheesekake Factory i Garden Walk (kjempehyggelig lite område med butikker og spisesteder).
0WP_000012.jpgWP_000010.jpg
6WP_000011.jpg5WP_000009.jpg
Sjekk menyen til høyre! Ikke hadde de bare en helt sinnsykt cheesekakemeny, men de hadde sykt mange andre retter også, så her skal det være mulig å finne noe for enhver smak.

Honda Center tar ca 18.325 folk på en konsert som The Wall. Til sammenligning tar Oslo Spektrum ca 8600stk på en sittende konsert.
0seatingcart.gifWP_000025__2_.jpg
Vi hadde plasser på felt 102, rad 6, sete 3+4. Dette betyr at vi satt midt foran scenen. Vi var veldig tidlig ute fordi vi måtte hente billettene våre i luken, og det var litt festlig å høre på alle som kom og satte seg ned rundt oss. "Oh, those seats sucks! NOT".
Det var veldig få folk foran oss, men desto flere bak;
0WP_000017.jpgWP_000025.jpg

For Pink Floyd-fan anno 2010 har det aldri vært aktuelt å engang vurdere å drømme om å få oppleve The Wall live. Men årets største julegave var denne konserten, bare det å få høre The Wall live hadde vært fantastisk. Men her fikk vi en opplevelse ut av en annen verden! Et vanvittig sceneshow og vanvittig bra lyd gjorde kvelden helt utrolig!


OBS: Resten av innlegget viser mange bilder og videoer og beskriver konserten, så hvis du skal se showet senere og føler at dette vil ødelegge opplevelsen din så bør du kanskje slutte å lese nå...

Konserten startet med In the Flesh 1 og fortsatte med Thin Ice. Deretter kom, som forventet en gjeng barn/unge løpende inn på scenen og sang med på Another Brick in the Wall, Pt. 1. Under denne låta kom også læreren. En enorm marionettfigur! Han var helt sinnsykt kul og ikke minst; skremmende, spør du meg:
l_rer.jpgl_rer2.jpg
(Bildene er hentet fra nett, da vi ikke fikk til å ta et godt bilde av ham)
Det var forresten flere marionetter; prøv å gjett hvem? + den flygende grisen!

Videre fulgte;
Happiest Days of Our Lives
Another Brick in the Wall, Pt. 2
Mother
Goodbye Blue Sky
Empty Spaces
What Shall We Do Now?
Young Lust
One of My Turns
Don't Leave Me Now
Another Brick in the Wall, Pt. 3
Last Few Bricks
Goodbye Cruel World

I løpet av første del av konserten ble The Wall bygget opp foran scenen, så siste låt ble fremført med bandet og Roger Waters på andre siden av muren. Deretter var det en 20 minutters pause. I forkant av turneen hadde etterlatte sendt inn bilder og fortellinger om hvordan deres kjære; venner/familie ble drept i krig og disse ble vist frem på muren i løpet av pausen:
WP_000034.jpgWP_000035.jpg

I andre halvdel ble disse låtene spilt;
Hey You
Is There Anybody Out There?
Nobody Home
Vera
Bring the Boys Back Home
Comfortably Numb
Show Must Go On
In the Flesh 2
Run Like Hell
Waiting for the Worms
Stop
Trial
Outside the Wall

Etter Trial ble hele muren revet ned og deretter fulgte Outside the Wall med et fabelaktig scenshow:

Sceneshowet overgikk seg selv for hver låt, og når man lurte på hva som kunne overgå det man nettopp hadde sett, så ble det erstattet med noe enda bedre! Showet passet godt til bildene man har fra filmen, bare sjekk ut denne videoen:

Konsert blir aldri det samme igjen, for Roger Waters The Wall Live Tour 2010 kan knapt kalles for en konsert. Det er en opplevelse ut av en annen verden! Vi er ganske så sikre på at vi skal gjøre vårt beste for å få tak i billetter til konserten i Telenor Arena i april også, selv om det er utsolgt begge dager. Har du to billetter du ønsker å bli kvitt, så vet du hvem du skal kontakte!

Skrevet av Tinken 21:08 Arkivert i USA

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint