Reiseblogg fra Travellerspoint

Las Vegas

Tre netter på Bellagio

overcast

I går sjekket vi ut fra hotellet i Anaheim før vi spiste frokost på Cheesekake Factory. Jeg tok pizza og cola, de hadde sånn egen lunsj-pizza. Denne ble servert med salat og det spiser ikke jeg, så jeg sa til servitøren at hun ikke trengte å ta med salat. Da fikk jeg beskjed om at lunsj-pizza serveres med salat og hvis ikke måtte man bestille den store pizzaen! Det er jaggu ikke snakk om å ikke få noe her i USA, nei. Så jeg fikk nå pizza og et eget fat med salat som jeg ikke spiste.

Etter frokostlunsjen vår shoppet vi som gærninger i Garden Walk. Der hadde de nemlig en butikk som heter G stage, og dette var drømmebutikken for Tink! Så og si alt jeg tittet på i den store butikken falt i smak og jeg endte opp med enorme lass i prøverommet. Endte opp med over 30 plagg og senere i innlegget her skal jeg vise deg hva shoppingen min har resultert i så langt!

Rundt halv fire kastet vi oss i bilen og kjørte avgårde mot Las Vegas, håpte å slippe unna rushen men klarte det ikke helt. Løsningen var å kjøre i Carpool- som er et eget felt for de som er to eller flere personer i bilen. Fordelen er at man kan kjøre forbi køen. Men selv her gikk det litt treigt innimellom. Kom til Las Vegas i 21-tiden og ble ganske så overveldet! Fant fort frem til Bellagio der vi hadde reservert rom. Her skal vi bli i to netter til. Har ikke lagt ut bilder av tidligere hotellrom, da de ikke har vært så altfor meget å skryte av, men rommet vårt her derimot:

WP_000045.jpgWP_000046.jpg
WP_000048.jpgWP_000051.jpg
WP_000054.jpgWP_000055.jpg
WP_000057.jpgWP_000058.jpg
Det er egne knapper for å dra gardinene til side! Og vekkeklokka er en dockingstasjon for Ipod.

Det er ganske mange ting her i livet man tenker at man aldri kommer til å gjøre. Jeg har allerede gjort flere av disse tingene iløpet av ferien. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle kjøre rundt i en Mustang. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle se The Wall live. Jeg hadde heller ikke trodd at jeg noen gang skulle til Las Vegas og bo på Bellagio. Og jeg hadde særlig ikke trodd at jeg noen gang skulle gjøre dette;
WP_000067.jpg
Å fylle en KingSizebed på Bellagio i Las Vegas med helt nye klær, sko og tilbehør!

Espen har også shoppet litt, han fylte de to lenestolene på rommet;
WP_000070.jpgWP_000071.jpg

Vi var slitne etter turen fra LA og bestemte oss for å bestille mat fra room-service før vi tok kvelden. Kan du gjette hva vi bestilte?
WP_000073.jpgWP_000074.jpg
WP_000075.jpgWP_000076.jpg

PIZZA! Gud forby at vi bestiller noe spennende fra det helt sikkert ganske så utsøkte kjøkkenet! Typisk Espen og Tink.... Men følg med på hva Las Vegas har å by oss på...

Skrevet av Tinken 22:24 Arkivert i USA

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint