Reiseblogg fra Travellerspoint

Bodrum, Tyrkia

sunny 30 °C

I år ønsket jeg en sommerferie og jeg ønsket at den skulle være rolig og avslappende. Og øverst på ønskelista stod All Inclusive. Derfor kunne jeg ikke la være å bestille tur til Bodrum, Tyrkia sammen med min kjære da Star Tour kom med et svært godt tilbud. Selv om jeg aldri hadde tenkt å dra til Tyrkia, og heller aldri reise med et reisebyrå. Men jeg må ærlig innrømme at det var ganske behagelig å for en gangs skyld ikke bruke mye tid på å finne flybilletter, hotell og innhente annen informasjon som man gjerne ønsker om stedet man skal til. Vi bare dro.

Fløy nedover med Norwegian, ble møtt av hyggelig Startourpersonale og kom oss ombord på bussen som fraktet oss til hotellet vårt, Club Blue Dreams. Uken gikk med til å slikke sol, spise masse mat fra buffeen (jeg som er så småspist elsker buffet), en god del trening, tennis, minigolf og en dagstur til Kos. Vi kjørte til og med vannscooter! Det var skikkelig gøy, selv om jeg ikke er så komfortabel langt utpå havet "alene", men ble etterhvert varm i trøya og fikk god fart på scooteren. Syntes jeg iallefall, helt til jeg så hva andre gærninger gjorde u

Ellers er det ikke stort å fortelle fra ferien, sydenreiser pleier å være ganske tom for interessant innhold (for andre) når man bare drar for å late seg.

_DSC4378_copy.jpg

Skrevet av Tinken 06:04 Arkivert i Tyrkia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint